Make your own free website on Tripod.com
Lachen
Hans Teeuwen Trui

Home | Lachen | Links

Op deze pagina staat de eerste Hans Teeuwen Trui tekst. LACHEN!

Lachen

GODVERDOMME dames en heren!
God nakende kut, man.
Ja, nou effe dames en heren, effe gewoon nou, alle gekheid op een stokje:
U boft, dames en heren, u boft, want ehh ik heb er zin in vanavond! Jaaaaaa, ga maar lekker ontspannen op je stoel zitten en heerlijk onbekommerd lachen. Heerlijk dan of nie dan, lekker lachen met zn allen. Das lekker of nie dan he! Lekker lachen met zn allen.
Beetje zitten zo, beetje kijken en dan af en toe zo HAHAHAHA. Jaaaaaaa, ik heb er zin, dat wordt lachen gieren brullen. Laat DAT maar aan mij over, he. Ik zorg wel dat de zaak aan de gang komt. Das mijn VAK MAN! Ik ben een raskomiek. Jaaaaaaaa.
En de ene grap is nog niet gemaakt, of HOPPAKEE: komt de volgende alweer. En echt grappen dat je denkt: GODVERDOMME, hoe KOMT ie erop! Ik zal u eerlijk zeggen: Ik schud ze zo uit mn mouw
En niet alleen op het podium, he, OVERAL, he, dat gaat de hele dag door bij mij, he. Loop ik bijvoorbeeld over straat, kom ik mensen tegen en dan zeg ik iets en dan gaan ze van: HAHAHAHA.
Godverdomme zeg, jaaaa, en dan op een gegeven moment, dalijk, moet maar je eens opletten, dan is het helemaal schitterend: dan doe ik ook nog een ehh, een ehh, een typetje. Kggggggg, dat is LACHE, jongen, een typetje met zon raar stemmetje, een beetje een raar loopje zo, en dan zie je mensen zo kijken, jongen. En dan ook zie je en dan denk je van godverdomme zie je zo kijken zo zie je zon typetje zo van hu hu hu ty ty typetje. En dan en dan denk je van: Ik ken zo iemand, denk je dan joh, omdat ik dat zo goed doe, he.
En eh, en af en toe eh ben ik ook eh ja ontzettend ontroerend. Ja, dan ben ik ontroerend, want dan raak ik een snaar, bij jullie, een gevoelige snaar, die raak ik dan. Dan gaan jullie janken, ja dan zitten jullie te janken, ik niet he, mij interesseert het geen fuck, echt niet. Maar jullie wel, whu whu whu whu whu whu. Maar ja gelijk daarna weer een grap erover heen en dan gaan jullie van: HAHAHAHA, kletsen op die dijen en dan lachen jongen, echt, lachen, lachen, lachen, he. JA LACH DAN GODVERDOMME MAN!
Mijn leven is een lachparade en dat zal het blijven, tot de dag dat ik stik van de lach en echt niet meer bijkom, maar zover is het nog niet, dus ik zou zeggen:
Zet u zich maar schrap en genieten maar!
(Muziek)
(Praat door muziek heen terwijl hij danst)
He! Hahaha!
Ja, dames en heren, wat zou je nou toch sikkeneurig gaan zitten kijken, als je lekker kan lachen. En ik weet: het leven is niet altijd rozegeur en maneschijn, maar achter de wolken schijnt de zon en ooit zal die doorbreken en dan kunnen we met zn allen LACHEN!!